JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kani 23g38kcal5g0g2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Paprika punainen 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g2.2g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g98kcal10.2g0.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko40g49kcal5.1g0.3g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.6g0.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal12.9g0.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386