Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g6.2g21kcal0.8g4.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu5.7g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Persilja1.2g0.1kcal0g0g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta1g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g2.1g0.5kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g114kcal7.8g9.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko39g57kcal3.9g4.7g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2g2.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g145kcal9.9g11.9g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401