Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 2.8g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai8.2g29kcal1g5.8g0.2g0.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g12g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5g37kcal0g0g4.1g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g244kcal4.2g34g9.6g2.6g
Valittu annoskoko40g122kcal2.1g17g4.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g61kcal1.1g8.5g2.4g0.7g
Arvot/100g100g309kcal5.3g43g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099