Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g8.7g17kcal2.2g0g0.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6.4g3.9kcal0g1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g62kcal5.8g3g2.8g1g
Valittu annoskoko40g31kcal2.9g1.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.5g0.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.3g3.8g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340