Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu3.9g5kcal0.4g0g0.4g0g
Maksa naudan 22g29kcal4g1.3g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g93kcal9g4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko40g46kcal4.5g2g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.3g1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g117kcal11.4g5.1g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632