Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)4.4g15kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)8.8g14kcal2.2g0.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g13g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 2.2g3.3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%8.8g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper1.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g107kcal7.8g9.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko40g53kcal3.9g4.8g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2g2.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g134kcal9.8g12.1g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961