Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)16g18kcal2g0.3g1g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g55kcal4.4g4.2g2g0.8g
Valittu annoskoko40g28kcal2.2g2.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.6g5.3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201