Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 5.2g18kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe2.6g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.3g4.3kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g5.2g16kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g202kcal4g32.8g6.4g2.2g
Valittu annoskoko40g101kcal2g16.4g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal1g8.2g1.6g0.6g
Arvot/100g100g253kcal5g41.2g8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182