Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g9g8.9kcal1.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman3.1g8.4kcal0.1g0.1g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g50kcal4.2g1.8g3g0.4g
Valittu annoskoko40g25kcal2.1g0.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.1g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.3g2.3g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080