Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g32g51kcal7g0g2.3g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g118kcal14.6g2.8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko40g59kcal7.3g1.4g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal3.7g0.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g147kcal18.3g3.5g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449