Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti1.7g8.2kcal0.4g0.6g0.5g0.5g
Soijajauho rasvainen 1.5g7kcal0.5g0.4g0.4g0.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 13g50kcal3.7g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g163kcal13.4g4g10.4g1.4g
Valittu annoskoko40g81kcal6.7g2g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal3.4g1g2.6g0.4g
Arvot/100g100g205kcal16.9g5g13.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595