Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g6.2g4.5kcal0.2g1g0g0g
Juuriselleri 4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g6.2g5.9kcal0.5g0.9g0g0.5g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g46kcal1.8g7.8g0.4g2.4g
Valittu annoskoko40g23kcal0.9g3.9g0.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.5g2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g59kcal2.3g9.9g0.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840