Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit15g31kcal2.3g0.3g2.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)10g3.9kcal0.2g0.8g0g0.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g7.5g26kcal1g5.4g0.1g0.2g
Juustodippi, Pirkka 300g7.5g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g142kcal7.4g13.2g6.6g0.6g
Valittu annoskoko40g71kcal3.7g6.6g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.9g3.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g179kcal9.3g16.6g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217