Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.1g10kcal0.8g1.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)6.2g5.3kcal0.4g0.9g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g51kcal3.4g5.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko40g25kcal1.7g2.9g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.9g1.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.3g7.3g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520