Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g7g27kcal0.1g6.5g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g10g3.9kcal0g1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.8g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g3.7g6.8kcal0.5g0.3g0.4g2.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g244kcal3.6g28.8g12.6g4.6g
Valittu annoskoko40g122kcal1.8g14.4g6.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna20g61kcal0.9g7.2g3.2g1.2g
Arvot/100g100g308kcal4.5g36.3g15.9g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255