Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Aura Gold homejuusto, Valio3.2g11kcal0.6g0g0.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g44kcal2.6g1.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko40g22kcal1.3g0.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.3g1.8g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675