Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g18g35kcal3.5g0g2.3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl1.6g4.8kcal0g0g0.5g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g113kcal7.2g1.8g8.2g0g
Valittu annoskoko40g57kcal3.6g0.9g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.8g0.5g2.1g0g
Arvot/100g100g142kcal9g2.3g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832