Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl10g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)4.6g2.7kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g38kcal2.2g1.6g2g0.8g
Valittu annoskoko40g19kcal1.1g0.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.6g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g47kcal2.8g2g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773