Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz1.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g65kcal4.6g2.4g4g0.6g
Valittu annoskoko40g33kcal2.3g1.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.2g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.8g3g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640