Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton10g10kcal2.3g0g0.1g0g
Kookoskerma, kara7.8g20kcal0.4g0.1g2g0g
Oliiviöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g20g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Auringonkukansiemen2g11kcal0.4g0.3g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g103kcal7g1.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko40g52kcal3.5g0.8g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal1.8g0.4g2g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.8g2g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193