Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g14g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seiti fileitä Findus9g6.6kcal1.5g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g4.7g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g79kcal6.2g2.4g4.8g0.8g
Valittu annoskoko40g40kcal3.1g1.2g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.6g0.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g100kcal7.8g3g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168