Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g11g14kcal2.3g0g0.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g11g22kcal2.2g0g1.4g0g
Margariini, Pirkka0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli2.7g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g109kcal9.4g0.6g7.4g0g
Valittu annoskoko40g55kcal4.7g0.3g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.4g0.2g1.9g0g
Arvot/100g100g137kcal11.8g0.8g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720