KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g19g26kcal3g0.5g1.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 11g16kcal0.4g3.6g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g100kcal7.6g10.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko40g50kcal3.8g5.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.9g2.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.5g13.3g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396