Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 2.9g13kcal0.6g0g1.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 5.3g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Tomaatti 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 1.8g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g47kcal2g3.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko40g24kcal1g1.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.5g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g59kcal2.5g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143