Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 11g5.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g2.1g5.6kcal0.6g0g0.4g0g
Pesto (Pirkka)0.6g3.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g86kcal5g4.4g5.4g0.4g
Valittu annoskoko40g43kcal2.5g2.2g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.3g1.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6.2g5.5g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092