Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g225g254kcal60.6g0g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Korppujauho 37g137kcal3.9g28g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1077kcal152.6g61.2g23g4g
Valittu annoskoko390g539kcal76.3g30.6g11.5g2g
Annoskoko puolitettuna195g269kcal38.2g15.3g5.8g1g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759