Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 169g51kcal1.6g8.6g0.3g3.4g
Naudan paistijauheliha, Pirkka150g252kcal30g0g15g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g38g113kcal1.5g2.2g10.9g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)15g42kcal2.1g0.6g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g924kcal70.8g24.6g59.2g7.4g
Valittu annoskoko390g462kcal35.4g12.3g29.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna195g231kcal17.7g6.2g14.8g1.9g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242