Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 293g86kcal3g13.7g0.9g5.4g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g796kcal9.6g32.8g66.6g11.6g
Valittu annoskoko390g398kcal4.8g16.4g33.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna195g199kcal2.4g8.2g16.7g2.9g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768