Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 92g32kcal4.2g1.8g0.3g2.3g
Pekoni, paistettu 32g164kcal5.2g0g16.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g94g103kcal2.2g2.9g9.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g49g127kcal13.2g0g8.3g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1366kcal89.6g11.8g106.8g6g
Valittu annoskoko390g683kcal44.8g5.9g53.4g3g
Annoskoko puolitettuna195g342kcal22.4g3g26.7g1.5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390