Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g11g24kcal1.6g2.4g0.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.9g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Timjami, annos 3g1.9g4kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g792kcal33.2g25.8g59.8g7g
Valittu annoskoko390g396kcal16.6g12.9g29.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna195g198kcal8.3g6.5g15g1.8g
Arvot/100g100g102kcal4.3g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407