JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g364kcal41.7g0g21.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.8g4.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras20g54kcal1.7g10.4g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl36g48kcal4.7g0.2g3.1g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1079kcal100g32.8g59.8g8.6g
Valittu annoskoko390g540kcal50g16.4g29.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna195g270kcal25g8.2g15g2.2g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927