Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g162g195kcal29.2g2.8g7.3g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow50g170kcal3.5g38.5g0.4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g75g26kcal1.3g4.8g0.1g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.7g7.7kcal0.2g0.5g0.5g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g853kcal69.6g97.8g20g5.6g
Valittu annoskoko390g427kcal34.8g48.9g10g2.8g
Annoskoko puolitettuna195g213kcal17.4g24.5g5g1.4g
Arvot/100g100g109kcal8.9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155