Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g288kcal1.7g2.6g30.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)12g9kcal0.4g2.2g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa29g87kcal6.7g0g6.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g29g82kcal5.5g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1314kcal65.2g16.4g108.4g8.8g
Valittu annoskoko390g657kcal32.6g8.2g54.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna195g329kcal16.3g4.1g27.1g2.2g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366