Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 109g358kcal11.1g72.6g1.2g3.7g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g81g210kcal14.6g0.4g16.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)162g57kcal1.6g11.2g0.8g2.3g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g38g115kcal9.9g0.8g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana781g1479kcal74.4g170g52.4g12g
Valittu annoskoko390g740kcal37.2g85g26.2g6g
Annoskoko puolitettuna195g370kcal18.6g42.5g13.1g3g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944