Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta169g253kcal33.7g0g13.5g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Ketsuppi, meira5.1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana781g613kcal70.4g11.2g32.6g1.2g
Valittu annoskoko391g307kcal35.2g5.6g16.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna195g153kcal17.6g2.8g8.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160