Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1331g1491kcal292.8g0g39.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g300kcal0g0g33.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g69.9g1.2g3.5g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g33g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g33g25kcal1.5g4.3g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz117g120kcal1g28.1g0.1g1.4g
Sinappinen salaatinkastike pirkka50g165kcal4.7g3.9g16.5g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2163g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu33g35kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Valkopippuri 6.7g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g4995kcal627g229g183g16.4g
Valittu annoskoko3900g2497kcal313.5g114.5g91.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna1950g1249kcal156.8g57.3g45.8g4.1g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859