Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 160g592kcal29.6g17.6g34.7g48.6g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g8g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7806g27598kcal470.8g3474.2g1276.6g142.6g
Valittu annoskoko3903g13799kcal235.4g1737.1g638.3g71.3g
Annoskoko puolitettuna1952g6900kcal117.7g868.6g319.2g35.7g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249