Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g1066g1279kcal35.2g39.4g106.6g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Oliiviöljy 107g943kcal0g0g106.6g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g5886kcal119g328.8g442.4g91.6g
Valittu annoskoko3904g2943kcal59.5g164.4g221.2g45.8g
Annoskoko puolitettuna1952g1471kcal29.8g82.2g110.6g22.9g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600