Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1230g1169kcal86.1g184.5g12.3g98.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1070g3637kcal149.7g0g331.6g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g856g171kcal21.4g10.3g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g107g111kcal8.4g17.4g0.6g2.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 267g883kcal5.3g8g93.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g241kcal0g0g26.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g195kcal0.3g0.3g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g12985kcal550.8g471.8g982.2g212g
Valittu annoskoko3904g6493kcal275.4g235.9g491.1g106g
Annoskoko puolitettuna1952g3246kcal137.7g118g245.6g53g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701