Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1280g7296kcal291.8g249.6g634.9g76.8g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti320g1814kcal78.4g44.5g146.9g0g
Saksanpähkinä 192g1306kcal28.2g6.3g125.2g30.5g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g320g1197kcal73.6g0g99.2g89.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g192g19kcal2.9g0g1.2g163.2g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g23265kcal949.8g600.8g2014.8g720.2g
Valittu annoskoko3904g11632kcal474.9g300.4g1007.4g360.1g
Annoskoko puolitettuna1952g5816kcal237.5g150.2g503.7g180.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200