Briam ver 2

Vähähiilarisempi ja helpompi briam!
Sopii minkä vaan lihan lisukkeeksi, kasvissyöjälle myös sellaisenaan kelpo ateria.

1 kesäkurpitsa
2 punasipulia
3 tomaattia tai purkki tomaattimurskaa
pippuria
oreganoa
oliiviöljyä
vettä
(sitruunamehua)
(muita mausteita maun mukaan)

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi, sipuli lohkoiksi ja tomaatti kuutioiksi.

Laita kaikki sekaisin uunivuokaan, kaada päälle oliiviöljyä 1 dl tai niin paljon kuin kantti kestää.

Kaada lopuksi vettä niin, että vihannekset peittyvät.

Mausta mielesi mukaan, esim.

valko- ja mustapippuria, oreganoa, minttua, sitruunaa...

Kypsytä 175-asteisessa uunissa vähintään tunti.

Lisää sitten kuutioitu feta, nosta uunin lämpö 200 asteeseen ja anna olla noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Lilli91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1576g285kcal8.8g39.4g6.3g11g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 10-13 %, lehmänmaito, suolaliemessä 701g1369kcal112.1g25.9g91.1g0g
Tomaattimurska 1051g309kcal5.9g55.7g2.1g20g
Punasipuli, kuorittu, 100g420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Oliiviöljy 158g1394kcal0g0g157.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g6940kcal264.6g282.4g515.8g76.2g
Valittu annoskoko3906g3470kcal132.3g141.2g257.9g38.1g
Annoskoko puolitettuna1953g1735kcal66.2g70.6g129g19.1g
Arvot/100g100g89kcal3.4g3.6g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343652