Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore94g9kcal0.6g1.6g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g78g20kcal1g3.3g0.2g0g
Hunajameloni kuorittu 47g17kcal0.3g3.7g0g0.4g
Cantaloupe meloni47g9kcal0.3g1.9g0g0.4g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Viinietikka balsami7g2.5kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g246kcal5.6g24g13.2g4.4g
Valittu annoskoko391g123kcal2.8g12g6.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna196g62kcal1.4g6g3.3g1.1g
Arvot/100g100g32kcal0.7g3.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552