J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Herne, pakaste (rainbow)136g115kcal8.1g20.3g0g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2.1g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g52g57kcal1.6g1.7g5.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3.1g0.8kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana782g468kcal22.4g70g11g10g
Valittu annoskoko391g234kcal11.2g35g5.5g5g
Annoskoko puolitettuna196g117kcal5.6g17.5g2.8g2.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637