Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia225g315kcal38.2g0g18g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)20g77kcal2.6g15.4g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g42kcal3.6g0.1g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g879kcal89.4g33.2g42.8g0.8g
Valittu annoskoko392g440kcal44.7g16.6g21.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna196g220kcal22.4g8.3g10.7g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112