Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha257g427kcal48.9g0g25.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso13g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 17g154kcal0g0g17.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]74g250kcal8.9g0g27.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.6g8.3kcal0.4g0.5g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g1694kcal117.2g4g141.8g3.2g
Valittu annoskoko392g847kcal58.6g2g70.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna196g424kcal29.3g1g35.5g0.8g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119