Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g214g161kcal4.1g34.2g0.4g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g96g219kcal11.6g2.5g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Lanttu 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g4.3g11kcal0.1g1.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g823kcal33g85.4g38.2g7.6g
Valittu annoskoko392g412kcal16.5g42.7g19.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna196g206kcal8.3g21.4g9.6g1.9g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219