Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 14g32kcal1.9g2.2g0.6g5.3g
Vehnäjauho puolikarkea 183g628kcal18.6g128.1g2.2g6.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana783g1374kcal41g274g5.6g23.4g
Valittu annoskoko392g687kcal20.5g137g2.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna196g344kcal10.3g68.5g1.4g5.9g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248