Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750g1245kcal142.5g0g75g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g30g48kcal2.7g9.3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7821g3545kcal333.6g136.8g171.8g68.2g
Valittu annoskoko3911g1773kcal166.8g68.4g85.9g34.1g
Annoskoko puolitettuna1955g886kcal83.4g34.2g43g17.1g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732