Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1000g1349kcal169.9g5g72g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g420g1469kcal29.8g335.8g2.9g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1359kcal8g12g139.9g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g50g13kcal0.2g4.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g20g65kcal2g10g2g2g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7824g10599kcal460g849.6g593.2g30g
Valittu annoskoko3912g5299kcal230g424.8g296.6g15g
Annoskoko puolitettuna1956g2650kcal115g212.4g148.3g7.5g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524