Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 7.1g5.3kcal0.9g0.1g0g0.5g
Voi ingman14g103kcal0g0g11.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 74g255kcal7.6g52g0.9g2.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g149g497kcal17.8g98g3.6g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1748kcal52.6g307g31.8g30.6g
Valittu annoskoko392g874kcal26.3g153.5g15.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna196g437kcal13.2g76.8g8g7.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565